Salát s mozzarellou, jahodami a granátovým jablkem
O receptu
Tento rychlý a zdravý salát je skvělý snadný oběd nebo lehký předkrm. Měkká mozzarella poskytuje pěkný kontrast s pikantními semínky granátového jablka. Olivový olej a sladkost octa z granátového jablka jsou perfektní kombinací pro dokončení tohoto originálního a lahodného salátu.
Ingredience
Ve společnosti Oliviers&Co
- 4 polévkové lžíce. Italský olivový olej
- 4 polévkové lžíce. sladkost octa z granátového jablka
- Camargue sůl
- Pepř
Na trhu
- 4 šálky míchaného salátu, opláchnutého a vysušeného
- 16 jahod, nakrájených na čtvrtky
- 1 meloun, nakrájený na tenké plátky nebo kuličky
- 24 malých kuliček mozarrelly
- 1,5 šálku semínek granátového jablka
- Čerstvá máta
Provedení
Míchaný salát rozdělte a naaranžujte na každý talíř.
Přidejte jahody, meloun a mozzarellu.
Dochuťte olivovým olejem a octem z granátového jablka. Přidejte čerstvou mátu a semínka granátového jablka.
Dochuťte solí a pepřem podle chuti. Podávejte a užívejte si!