ZIMNÍ SALÁT POMERANČ A GRANÁTOVÉ JABLKO

O RECEPTU - ZIMNÍ SALÁT POMERANČ A GRANÁTOVÉ JABLKO
Recept na lehký a ovocný salát plný vitamínů pro špičkový zimní výkon!
INGREDIENCES
Od Oliviers&Co
4 lžíce čerstvě bazalkový olivový olej
4 lžíce čerstvě organický olivový olej se zeleným citronem
1 PL balzamikového octa Modena - zlatá kvalita
1 PL malinový ocet
1 polévková lžíce fíkové tapenada
Na trhu
6 pomerančů
1 červená cibule
2 červené endivie
1 granátové jablko
REALIZACE
Červenou cibuli nakrájejte na jemno pomocí mandolíny. Otevřete granátové jablko a vymačkejte z něj semínka a šťávu. Oloupejte pomeranče a nakrájejte je na plátky.
Na šest talířů položte listy endivie a na ně položte pomeranče. Přidejte cibuli a semínka granátového jablka.
V misce smíchejte šťávu z granátového jablka, olivový olej, malinový ocet, balzamikový ocet, olivový a bazalkový olej a olivový a limetkový olej.
Každý talíř pokapejte zálivkou a podávejte vychlazený.