SALÁT MIKADO Z VODNIHO MELOUNU, MELOUN, OKURKY A FETY

24. 2. 2025by Lucie Leblon
SALAT MIKADO MELOUN FETY

O RECEPTU

Svěží recept s použitím letního ovoce a zeleniny. Tento recept je ideální pro ohromení hostů a jeho příprava je velmi rychlá a snadná. Je tak barevný, že se bude skvěle vyjímat uprostřed stolu a přiměje každého, aby si dal ovoce a zeleninu - dokonce i děti! 

INGREDIENCE

Od Oliviers&Co
Bazalkový olivový olej
Grapefruitový ocet

Na trhu
1/4 vodního melounu
1 meloun
1 okurka
100 g sýra feta
1 jarní cibulka
3 snítky čerstvé bazalky

REALIZACE 

Vodní meloun, meloun, okurku a sýr feta nakrájejte na co nejrovnoměrnější kostky a harmonicky je naaranžujte na 4 talíře.

Smíchejte 3 lžíce olivového oleje a bazalku s nadrobno nakrájenou cibulkou a 1 lžící grapefruitový ocet.

Zálivku rozdělte na talíře, posypte lístky bazalky a podávejte vychlazené.