Dlaždice s parmazánem, Comté a fíkovým chutney
O receptu
Ideální recept, který doplní vaše sváteční jídla, a zejména tento skvělý předkrm obohacený italským olivovým olejem.
Ingredience
Ve společnosti Oliviers&Co
- Italský olivový olej
Na trhu
- 1 sklenice fíkového chutney
- 85 g parmazánu
- 55 g Comté, nakrájeného na proužky
Provedení
Troubu předehřejte na 200°C.
Na plech vyložený pečicím papírem nasypeme lžíci. parmazán. Lžící trochu rozetřete, aby pokryla kruh o velikosti přibližně 6 cm. To samé udělejte se zbytkem parmazánu.
Pečte v troubě 5 až 10 minut, dokud nejsou pěkně nahnědlé.
Vyndejte je z trouby, opatrně je odloupněte a ihned položte na vál, aby dostaly požadovaný zakřivený tvar. Nechte je vychladnout.
Distribuujte lžičku. fíkového chutney na dlaždice, přidejte na každou z nich několik proužků sýra Comté. Přidejte pár kapek olivového oleje a podávejte.