Salát z mozzarelly, jahod a granátového jablka

O receptu
Tento rychlý a zdravý salát je skvělý na snadný oběd nebo jako lehká předkrm. Měkká mozzarella vytváří krásný kontrast s kyselými granátovými jablky. Olivový olej a sladkost granátového octa jsou dokonalou kombinací pro dokončení tohoto originálního a chutného salátu.
Ingredience
V Oliviers&Co
- 4 lžíce italského olivového oleje
- 4 lžíce sladkého granátového octa
- Sůl z Camargue
- Pepř
Na trhu
- 4 šálky smíšeného salátu, opláchnutého a osušeného
- 16 jahod, nakrájených na čtvrtiny
- 1 meloun, nakrájený na tenké plátky nebo kuličky
- 24 malých kuliček mozzarelly
- 1,5 šálku granátových jader
- Čerstvá máta
Příprava
Rozdělte a položte smíšený salát na každou talíř.
Přidejte jahody, meloun a mozzarellu.
Ochuťte olivovým olejem a granátovým octem. Přidejte čerstvou mátu a granátová jablka.
Posypte solí a pepřem podle chuti. Podávejte a vychutnejte si!