Salát z mozzarelly, jahod a granátového jablka

2. 10. 2024by Erwan WERTHE

O receptu

Tento rychlý a zdravý salát je skvělý na snadný oběd nebo jako lehká předkrm. Měkká mozzarella vytváří krásný kontrast s kyselými granátovými jablky. Olivový olej a sladkost granátového octa jsou dokonalou kombinací pro dokončení tohoto originálního a chutného salátu.

Ingredience

V Oliviers&Co

  • 4 lžíce italského olivového oleje
  • 4 lžíce sladkého granátového octa
  • Sůl z Camargue
  • Pepř

Na trhu

  • 4 šálky smíšeného salátu, opláchnutého a osušeného
  • 16 jahod, nakrájených na čtvrtiny
  • 1 meloun, nakrájený na tenké plátky nebo kuličky
  • 24 malých kuliček mozzarelly
  • 1,5 šálku granátových jader
  • Čerstvá máta

Příprava

Rozdělte a položte smíšený salát na každou talíř.
Přidejte jahody, meloun a mozzarellu.
Ochuťte olivovým olejem a granátovým octem. Přidejte čerstvou mátu a granátová jablka.
Posypte solí a pepřem podle chuti. Podávejte a vychutnejte si!